Informacije o dostavi


Cjenik dostave

Za sve kupnje cijena dostave ovisi o vrsti i težini predmeta te će biti posebno iskazana na ponudi koju ćemo Vam poslati na email nakon potvrđene narudžbe.

Način plaćanja

Trenutno jedini dostupan način plaćanja je transakcijski račun a robu šaljemo nakon vidljive uplate na našem računu. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Dostava na odabranu adresu

Dostavu paketa vrše dostavna službe DPD i Lagermax. Dostava se trenutno vrši na području Hrvatske u roku od 1 – 2 radna dana nakon što Vas obavijestimo da je proizvod gotov i spreman za isporuku. Prenosivi paketi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se adresa odnosi na stambenu zgradu, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu.

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu zbog zaštite pri transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču, tj. odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ukoliko ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće na mail adresu info@didoos.hr ili telefonski, na broj 099 6368 609.